Plymouth Gin – The Refectory

Plymouth Gin was a project that was worked on by both Fruition Creative Services and DV8 Media.

Fruition were responsible for designing the interior of Plymouth Gin. The brief asked for a cocktail bar that fitted the historic setting and enigmatic spirit. The Refectory bar is part of the the working distillery building located on the Plymouth Barbican. The 9 metre walnut and stainless steel bar sits centrally in the double height space, and has an illuminated back bar 3 metres high. A great deal of work went into to designing the bar tender stations to ensure they worked ergonomically and efficiently. The result is effortless and theatrical cocktail making in a unique and imposing setting.

 


We worked on

 

  • STRATEGY
  • DESIGN
  • CONTENT
  • DELIVERY